Eu nu dorm! Tu ce faci?

April 23rd, 2008 scris de Daniel M.

Buna Dimineata.

Este o zi minunata, soarele va rasari exact peste (cinci) sase ore si doua minute… Ce frumos, pacat ca ploua si nu voi vedea rasaritul.
Incep sa pierd notiunea timpului, ziua dorm, noaptea pasc. Paquita naparleste, astfel imi pot croseta sosete din lana naturala.
Mi-am cumparat doi crapi. Nu. Nu vorbesc despre candidatii la Primaria Arad, doi crapi de iaz, care sa-mi “lumineze” serile linistite in fata a doua calculatoare si o scrumiera plina.
Din frunza in frunza aflu ca cei de la CFR suplimenteaza numarul de trenuri spre litoral, cu prilejul asa zisei vacante de 1 mai. Imi este sila de trenuri.
Minunea zilei, Aradul va avea zece sali de cinema. Zambesc amar, la ora actuala spectatorii fideli ai Cinematografului Dacia, sunt femeile de serviciu si tanti ce tine cotorul, de bilete. Amplasarea acestor sali se pare ca va fi centrele comerciale aflate in constructie. Eu propun sa puna o sala si la Artima, astfel am unde o invita pe Denisuku la un film cand are drum prin Arad.
Parca imi este foame. La ora asta, in Arad nu mai gasesti nimic deschis. Poate doar gheretele imputite de la Intim, din fata Spitalului Judetean. Gherete unde vanzatoarea te primeste cu ” Iubitule, cu ce te servesc?” sau o tanti foarte amabila si neagra sub unghii care-ti prepara fericita o Shaorma. Oare doar eu vad lucrurile astea? Sunt absurd?
Lumea se ingramadeste sa puna mana pe cel mai important scaun in Primarie, iar eu privesc cu sictir la caisul din gradina care anul asta, inflorind prea devreme, a inghetat. I-au inghetat florile, deci p**a caise. Asa sunt si promisiunile domnilor candidati. Refuz sa ascult/citesc vre-o promisiune. Imi par toti la fel. Noi suntem oile iar ei… Nu, nu lupul. Ei sunt chiar cei care ne mulg ţaţele.
Cercetatorii unui studiu, au descoperit faptul ca, creierul intra in repaus in momentul in care facem o gresala si atunci cand indeplinim sarcini monotone si repetitive… Sper sa nu ma apuce la vot… :p
Cafeaua asta ma omoara, sunt la cana cu numarul trei, in decurs de cateva ore.
Buna Dimineata, este o zi minunata…

Tags:

rss

8 Comentarii la “Eu nu dorm! Tu ce faci?”

 1. Maddy says:

  eu la ora aia dormeam, acuma sunt la birou. mmm zici de shaorma, n`am observat ca aia sunt murdari sub unghii, desi mi`am mai luat de acolo si e buna.
  in rest de politica nu`mi pasa. de ce nu dormi noaptea?

 2. aadryanaa says:

  of.. eu am dormit pana la urma si mai bine nu o faceam :D Mi se inchideau ochii la propriu azi la scoala, mi-a fost si rusine :D

 3. bagamare says:

  ciao. sa stii ca imi place foarte mult imaginea ta de pe blog pentru feed-ul rss. ciao.:)>-

 4. Liana C says:

  Eu ma gandesc la ziua de vineri cand abia astept sa fac cozonacii aia multi si pasca … cea mai gustoasa. Sa nu uiti, veve, ce-ai promis !

 5. Liana C says:

  Si ai grija cu cafeaua !

 6. admin says:

  Cafeaua asta ma omoara:P

 7. movieaddicted says:

  Veverita chiar exista sau e doar o metafora? :D

Scrie un raspuns