5 saptamani in balon la Arad

September 17th, 2010 scris de Daniel M.

Dragilor pun pariu cu voi ca foarte putini au vazut Aradul de la inaltime… mai ales de la inaltimea unui balon! Si nu vorbesc de baloanele copiilor, chiar daca evenimenul din acest sfarsit de saptamana are loc in Parcul Copiilor!

Sambata( 18.09.2010) ajunge Balonul Orange in Arad si te invit sa-ti imaginezi  lumea lui Jules Verne  si mai ales la ocazia de a vedea orasul tau de la inaltime!

“Dacă ţi-au plăcut peripeţiile imaginate de Jules Verne, vino să încerci senzaţia unică de a urca într-un balon cu aer cald deasupra oraşului tău. Află ce trebuie să faci pentru a câştiga un loc în nacelă.

Timp de 5 săptămâni două caravane Orange vor călători prin 10 oraşe din ţară: Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucuresti, Oradea, Piatra Neamţ, Sibiu, Suceava şi Târgu Mureş.

Balonul va zbura liber prin cele mai frumoase locuri din jurul oraşului tău. Un fotograf şi un reporter de la Adevărul vor fi în nacelă pentru a surprinde aventurile balonului în imagini şi în poveşti surprinzătoare. Te invităm să le descoperi în fiecare săptămână aici, în ziarul Adevărul, pe Facebook sau pe Twitter.”  – vezi detaliile pe siteul oficial

Ce trebuie sa faci? Mergi cat mai repede la Orange Shop (Orange shop ,Bd. Revolutiei, nr. 49-53  sau  Orange shop Arad UTA Calea Aurel Vlaicu, bl.I2, parter)  unde te poti inscrie pe lista celor care doresc sa urce in Balonul Orange!
Daca totusi nu esti in Arad, dar ai drum spre Piatra Neamt…  duminica (19.09.2010) poti urca in Balonul Orange si acolo! Mai exact in Piata Centrala!

De mentionat este faptul ca te vei putea urca in balon sambata si duminica,  in ambele orase! Deci ai doua zile in care poti ajunge “la inaltime” … Pentru ca nu sunt inzestrate cu sistem directie, “zborul”  o sa fie vertical! Adrenalina la maxim!

Eu o sa fiu prezent si abia astept sa-mi pozez orasul de la inaltime. Deci cine vine?

9 Comentarii la “5 saptamani in balon la Arad”

 1. Costyn says:

  Super tare!!! Ne vedem acolo cu siguranta!!! Poate prind si eu un loc sa vad orasul de sus,in zbor:P

 2. Daniel M. says:

  @Costin da. Nu uita sa mergi la Shop sa-ti pui numele pe lista! :)

 3. Costyn says:

  Da cum e cu lista asta?

 4. Cristina says:

  ioi ce tare! ne vedem acolo, evident :P HiHiHi

 5. [...] Sambata dupa-masa, pe o ploaie mocaneasca si o vreme care nu prea te indemna la multe, am ajuns in Parcul Eminescu pentru o plimbare (pe verticala) cu balonul… da, acel balon de care povestea Daniel ieri. [...]

 6. DubluQ says:

  A fost misto de tot, cam scurt. Si am pus si eu poze: http://www.dubluq.ro/cu-balonul-prin-parc/

 7. Mihai says:

  Pai si in Bucuresti ai idee unde se fac inscrierile?

 8. [...] Bloggeri aradeni in balon September 18th, 2010 | Author: Cristina ShareSambata dupa-masa, pe o ploaie mocaneasca si o vreme care nu prea te indemna la multe, am ajuns in Parcul Eminescu pentru o plimbare (pe verticala) cu balonul… da, acel balon de care povestea Daniel ieri. [...]

 9. [...] Sambata dupa-masa, pe o ploaie mocaneasca si o vreme care nu prea te indemna la multe, am ajuns in Parcul Eminescu pentru o plimbare (pe verticala) cu balonul… da, acel balon de care povestea Daniel ieri. [...]

Scrie un raspuns