Sigur se poate!

December 16th, 2010 scris de Daniel M.
Outdoor Smartphone binaere Optionen Mytoys Gutscheincode 2013Mirapodo Gutschein binaere Optionen 2013 Mytoys Gutschein

Dragilor zilele trecute v-am facut un mic bilant cu evenimentele din viata mea pe durata anului ce se apropie de final. Sunt sincer multumit ca pot trage linie cu brio, ca am oferit zambete oamenilor din jurul meu si sprijinul nostru, al intregii echipe ce cu drag scriu pe acest blog.

Revin cu miloaga pentru ca am nevoie de voi. Mereu am avut si voi mai avea. Sa-mi ofere Dumnezeu sanatatea necesara de care am nevoie ca sa pot duce mai departe toate planurile si la fel voua, caci fara voi totul este imposibil.

Practic am nevoie de jucarii pentru 13 copilasi. Povestea lor este trista si lunga. Ma rezum in a va reda pe scurt cateva cuvinte… Provin din familii sarace, stau la centru cu mamele lor, majoritatea batute si chinuie de soti. Le-am promis ajutorul si alaturi de firma unde sunt angajat le vom face o vizita. Pe langa asta 200 de familii din judetul Arad vor avea sprijinul meu pentru un pachetel cu alimente. Si nu reuseam daca nu smulgeam promisiunea unui politician ca ne ajuta, la care este drept… m-am umilit zile intregi la usa lui pentru ca nu se tinea de cuvant. Asta este o alta poveste pe care , poate cu o alta ocazie o voi depana alaturi de voi. Am incercat si la concursul Blondei in speranta ca premiul ei(din pacate nu suntem castigatorii), ne va ajuta sa oferim bucuria celor ce au cu adevarat nevoie de ea, de speranta si solidaritate la urma urmei.

Concluzia. Este nevoie de jucarii, de lapte praf pentru cei mici, dulciuri si poate mici atentii pentru mame. Toti meritam o sansa. Eu am primit o sansa. Cu viata! Am trecut peste toate! Cine doreste sa-si puna umarul, rog sa-mi trimita un email la – contact[at]doipedoi.com – si va dau acolo adresa centrului si toate datele necesare. Nu este nevoie de donatii in bani.

4 Comentarii la “Sigur se poate!”

 1. Ana says:

  Mult succes Daniel si iti multumesc din suflet pentru tot ce faci pentru cei necajti. Dumenzeu sa-ti lumineze calea, sa-ti ofere pasii drepti si puterea de a trece mai departe peste toate rautatile existente.

  Ai un suflet curat, de copil si de cativa ani esti un exemplu pentru foarte multa lume. Dumnezeu iti lumineaza calea dragul meu, oamenii buni iti vor sterge lacrimile neputintei prin sprijinul lor, prin sufletele curate a celor din jurul tau.

  Fruntea sus si spera. Vei gasi rezolvare la toate problemele cu ajutorul optimismului si sunt convinsa ca tu, Daniel, esti cel mai optimist baiat de pe pamant.

  Te sarut cu drag si admiratie,
  o cititoare.

  Ana

 2. :D … stii ca is prezent :D ramane sa ne auzim la tel. sa vedem ce putem incropi din niste banuti :D

 3. Mihai says:

  Din nou..pune adresa aici.

 4. Am jucarii si hainute pentru copii, da-mi adresa la care le pot trimite . Si pentru mamici am ceva hainute, numai ca sper sa le vina ( am imbracaminte marimea M ). Astept un semn.
  Silvia

Scrie un raspuns