Povesti si traditie

March 14th, 2012 scris de Daniel M.
telefonsex:
privatsex
telefon sex
telefonsex

‘Silva este o bere simbol pentru Romania, personalitatea ei inspirandu-se din spiritul fiecarui oras. Cu ocazia evenimentului de relansare, Silva si-a provocat publicul sa descopere spiritul Transilvaniei printr-un experiment aparte. In cadrul evenimentului, artisti locali de renume au reconstruit imaginea sticlei Silva prin franturi de imagini care ilustreaza spiritul oraselor din Romania.

In urma cu aproximativ o jumatate de secol, berea Silva a inceput sa fie fabricata in Transilvania, o regiune cu traditie indelungata in producerea berii de calitate. Initial, Silva era produsa in cantitati limitate si era dedicata in exclusivitate exportului. Dupa anul 1989, berea Silva a devenit disponibila si la nivel national. Numele a fost asociat inca de la aparitia acestei beri cu o bere deosebita, de calitate premium, demna de a fi berea de export a Romaniei.’

Intodeauna mi-au placut povestile frumoase, incarcate de traditie si oamenii care pun multa pasiune in munca pe care o fac.

Si daca vorbim de traditie, am respectat foarte mult traditiile noastre romanesti, ca o carte de vizita pe care vrei neaparat sa o prezinti celor care vor mai multe informatii despre locurile in care traiesti, obiceiurile zonei si de ce nu, mandria pe care trebuie sa o avem atunci cand vorbim despre Romania.

Silva sau mai bine zis, noua Silva, mi-a facut o surpriza frumoasa si am acceptat cu placere invitatia de a participa la acest eveniment de lansare si am ascultat povestirile unor oameni deosebiti, persoane care si-au adus aportul la identitatea locala si care vorbesc cu toata admiratia despre locurile in care locuiesc.

Si tot ea, Silva, are o poveste mai mult decat minunata si odata cu relansarea marcii, am avut sansa sa aflu mai multe despre singura bere cu adevarat romaneasca!

„Din spiritul Transilvaniei” este campania de imagine si sper ca din ce in ce mai multi oameni sa bea din ce in ce mai multa bere romaneasca.

Consider ca este mai mult decat necesar sa ducem mai departe traditiile si frumusetea coltului de rai numit Romania. Cluj, Brasov, Targu Mures, Baia Mare sunt doar cateva dintre orasele transilvanene in care oamenii iti mai povestesc cum era in copilarie, in tineretea lor. Si in toate astea berea are o legatura ‘suprema’ pentru ca a facut parte intodeauna din comunitatea locala.

Multumesc Oxygen Pr si Chinezariei pentru invitate. Am revazut oameni dragi, am cunoscut oameni minunati si am baut  un pahar cu bere plina de traditie.

Si cateva poze…

 

6 Comentarii la “Povesti si traditie”

 1. Oana b. says:

  Foarte misto. Dani sper ca nu au schimbat gustul usor amarui. Era tot farmecul acestei beri.

 2. Daniel M. says:

  Oana nu mi-am dat seama daca au schimbat mult reteta, important este ca mi-a placut. Va trece alaturi de preferatele mele. :)

 3. Să aduci ceva la degustat! :P

 4. Alin Dumitran says:

  Ioi. Acum trebuie sa incerc noua bere. Am tot vazut azi pe net nebunie de la lansarea ei.

 5. Elena says:

  buna berea, preferata mea Silva neagra

 6. Liana says:

  Si a mea preferata, tot aia neagra. Ma bucur pentru tine :)

Scrie un raspuns