Aradul Meu – Ultimele detalii

June 13th, 2012 scris de Daniel M.

Prima ediție a proiectului ”Aradul meu” aduce în Arad specialiști din mai multe domenii de activitate, majoritatea conexe cu mediul online, oameni de succes care doresc să împărtășească din experiența lor și o nouă perspectivă asupra implicării tinerilor în activități care să îi ajute să se dezvolte la nivel profesional, dar și personal.

Realizate ca o serie de seminarii educative, evenimentele desfășurate sub egida “Aradul Meu” aduc participanților un volum important de cunoștințe și abilități noi, pe care aceștia le pot folosi în domeniul lor de activitate. De asemenea, “Aradul Meu” este un punct important de pornire pentru cei care își doresc să muncească la capitolul dezvoltare personală.

Vor vorbi Adela Cristea (lector la Universitatea Vasile Goldiș din Arad), Raluca Moisi (studentă la John Maxwell Leadership University), Cristina Puțan (Freelancer, PR Specialist și voluntar cu 10 ani de experiență), Oana Nicoleta Both (studentă la Facultatea de teatru din Cluj Napoca), Cristian China Birta (blogger, antreprenor, partizanul dezvolt[rii blogurilor de nișă), Călin Pascu (membru Toastmasters Timișoara), Gabriel Gorgan (coordonator al Asociației WWMP Arad), Oana Barbu (director de comunicare al echipei de Rugby Timișoara, lector la Universitatea de Vest din Timișoara). Ce au în comun acești speakeri este pasiunea de a munci, curajul de a nu ceda atunci când lucrurile nu merg întotdeauna după plan și puterea de a recunoaște că fără muncă și dedicație succesul nu vine.

Prima ediție are loc în data de 25 iunie 2012, începând cu ora 16.00, în sala de conferință a Hotelului Iris (Str. Capitan Ignat 1)

Persoanele interesate de eveniment se pot înscrie accesând site-ul dedicat  www.aradulmeu.ro – acolo unde sunt disponibile informații detaliate despre proiect.

Parteneri direcți – KissFM, Radio Arad, Oglinda De Vest,Gifted Children, Pro Arta si Asociatia Amvest

Sponsorii evenimentului – Dc Print Media, Books Express, Etigara Runway, eAdvertising, Hotel Cosmin, Hotel Iris, Libraria Corina, CompAr, Organique Cosmetics, GamesLine, Arta Gradinilor, Ghidul Aradean, Glasul Aradului

Tags: ,

rss

6 Comentarii la “Aradul Meu – Ultimele detalii”

 1. Andreea Popescu says:

  Buna ziua, sunt foarte disperata ca nu am apucat pana acum sa rezerv un loc pentru fata mea. Va rog din tot sufletul sa-mi spuneti daca mai sunt locuri disponibile de la eveniment. Venim de la Oradea si doresc foarte mult ca fata mea sa participe. Multumesc si va rog din suflet!

 2. Daniel M. says:

  Doamna Andreea pentru dumneavoastra totul este posibil. Pe site-ul dedicat http://www.aradulmeu.ro sunt toate informatiile necesare pentru inscriere. In acest moment mai avem locuri disponibile pentru eveniment. Multumesc pentru interesun acordat evenimentului.

 3. [...] invitația tovarășului Daniel, uite că sunt invitat la un prea frumos eveniment, și anume ”Aradul Meu”. Unde eu ar trebui [...]

 4. adizzy says:

  o sa fie asa fain :)

 5. Daniel M. says:

  o sa fie! :) De azi nu mai sunt locuri libere la eveniment. Cu 10 zile inainte s-au epuizat!

 6. [...] pe Oana si pe “the wrong Oana“, pe Raluca Moisi si pe Calin Pascu. M-am reaintalnit cu Daniel, Cristina, Silviu si, din nou, Cristina. Sper tare ca n-am uitat pe nimeni. Aaaa, pe “the [...]

Scrie un raspuns