Să nu mă lași fără…

January 28th, 2013 scris de Daniel M.

mirelaPlanuri pentru seara de luni și ciocolată caldă în căni imense. Lasă oamenii să își vadă de drumul lor îmi zici mereu și mă îndepărtez de lângă fereastră.

Mă cuprinde o liniște nebună când mă gândesc la oamenii frumoși din jurul meu. Am furat tot ce puteam lua de la ei. Optimismul?

Îmi fac suc din tomate și citesc rezenzii de filme de la Dojo. Le-am văzut pe toate și mai vreau. Până și privitul spre tine devine un scenariu.

Văd mărțișoare frumos colorate și mă gândesc la viitor. Decojesc obsesiv fistic prea ars și încerc să nu mă victimizez. Februarie ăsta se apropie cu nesimțire și dacă pentru alții înseamă iubire, pentru noi înseamnă înțelegere. Tu mi-ai înțeles neputința mai mult decât sperau alții. Și îmi ajunge.

Involuntar aștept urmăroarea furtună. Sunt pregătit să fiu dezamăgit și surprins. Ți-am spus că nu ai cum să schimbi lumea? Mă încolăcesc de durere și sper să nu realizezi. Te iubesc și te resping în aceeași măsură. Nu răscolește nimic mai mult ca tine. Nici măcar vântul.

Dacă filmele vorbesc despre apropiere, noi de ce nu înțelegem? Mi-a fost dor tare de tine… până ieri. Mi-ai luat cu privirea orice îndoială și ți-am simțit mâinile reci. Este premeditat tremuratul? Al meu!

Am refuzat să cred că lumea trebuie să știe cât de fericit sunt. Sau trist. Sau plin de momente care nu își găsesc explicații prin cuvinte.

M-am obișnuit să fiu iubit și înțeles. Tu o faci mai mult decât trebuie să o vadă lumea. O văd eu. Eu simt. E diversă fericirea mea, uneori nici noțiunea exactă nu are legătură…

Tu ești singurul lucru pe care îl vreau. Să nu mă lași fără! Nu ti-am vorbit niciodată despre dragoste. Ți-am vorbit despre mine.

O chimie nebună aduce cu ea reacții. E cel mai bun moment din viața mea. Anii… Într-o zi am să-ți mulțumesc că am rătăcit prin gândurile tale, am să împart cu tine un pomelo gras și am să-mi odihnesc brațele în jurul tău. Hai să oferim oamenilor motive de invidie. Take five!

5 Comentarii la “Să nu mă lași fără…”

 1. Claudiu says:

  De departe, cea mai sensibila si incarcata de simboluri postare a ta!!!!

 2. Daniel M. says:

  Multumesc Claudiu. De la gripă. ;)

 3. Oana says:

  Ioi Dani. Visez starile tale. O sa ajung dependenta de ce postezi!

 4. Ralu says:

  Ceea ce-ai zis tu aici e minunat.. sper sa nu te lase fara niciodata… :)

 5. Daniel M. says:

  Sper si eu Ralu. :) Sa faci vin fiert ca trec maine pe la voi. :P

Scrie un raspuns