Testăm cu Leofex

March 17th, 2013 scris de Daniel M.

În anii trecuți am avut norocul să lucrez la o revistă destinată femeilor din România. A fost o experiență deosebită și pot spune că am rămas cu foarte multe amintiri plăcute și cu experiențe care mi-au fost de ajutor în tot acest timp. De asta răspund pozitiv atunci când companiile găsesc soluții prin care interacționează productiv cu potențialii clienti.

Ultimii ani au oferit noi standarde, noi imagini pe care femeile doresc sa le atingă. Barbie este doar o papușă! În schimb tu ești femeia care trebuie să se îngrijească, să acorde o importanță deosebită propriului corp și să mențină o atitudine mentală sănătoasă.
Iubeste-și dimensiunile, înălțimea, pieptul, nasul, propriul corp. Conștientizează faptul că ești diferită și învață să-și placă aceste lucruri care te diferentiază de cele din jurul tău. Trebuie să faci echipă cu propriul corp! Ajutam astfel la evolutie și dezvoltare, iar rezultatele sunt mereu satisfăcătoare. Ok. Dar de pantofi nu zice nimeni nimic?

Doamnelor (și domnilor) vă invit să faceți parte dintr-o campanie națională. Compania Leofex caută Shoe Tester! Cu ocazia lansarii noii colectii primavara-vara 2013, Leofex angajeaza, cu contract de colaborare, 20 de persoane din intreaga tara pentru a indeplini rolul de tester pentru pantofi din colectia noua. Cv-urile pot fi trimise pe adresa cariere@leofex.ro sau va puteti inscrie si pe facebook: http://statictab.com/t4mzzmr

Persoanele selectate vor trebui sa poarte o pereche de incaltaminte la alegere, timp de o saptamana si apoi sa intocmeasca un raport de “purtabilitate” care sa descrie cel putin urmatorii trei parametri: Aspect, Comoditate, Mix&match (cat de bine se adapteaza cu diverse articole de imbracaminte).
Persoanele vor fi remunerate cu suma fixa de 150 lei pentru serviciile aduse.CV -ul trebuie sa cuprinda: Varsta, sex, Nr. la pantofi, greutate.
Eu vă doresc mult succes și la câți mai mulți pantofi testați!

rss

Scrie un raspuns