Spa pentru toata lumea!

June 17th, 2013 scris de Daniel M.

spaDe când lucrez ca un turbat zi de zi, obișnuiesc ca sfârșiturile de săptămână să le pretrec departe de agitația orașului. Am descoperit o oază de liniște, aproape de casă, în Stațiunea 1 Mai.

V-am obișnuit să vă povestesc despre locurile minunate pe care le întâlnesc, azi vă recomand cu căldură Hotel AQUA, un centru SPA care oferă servicii excelente. Lucrând în domeniu, este foarte ușor să-mi dau seama de calitatea serviciilor și poate într-un articol viitor vin cu informații detaliate despre acest centru.

Hotelul de 3 stele AQUA este situat în stațiunea Baile 1 Mai care se află la numai 2 km de Baile Felix și 4 km de Oradea, între satele Rontau și Haieu, aducă exact dincolo de agitația  urbană.

Îmi este greu să enumăr toate facilitățile oferite, eu m-am bucurat de câteva ședințe de cromoterapie, sauna, duș cu ceață rece, baie turcească și preferatele mele, ședințele de reflexoterapie.

Vă invit să vizitați site-ul centrului, www.hotelaqua.ro – acolo sunt listate toate serviciile, eu promit să revin cu un articol detaliat prin care vă spun exact experiența unui sfârșit de săptămână într-un centru Spa.

rss

6 Comentarii la “Spa pentru toata lumea!”

 1. Oana says:

  Te urasc Dani. Si eu vreau sa evadez :D
  Cat cost un astfel de pachet? Masaj Anticelulitic fac?

 2. Daniel M. says:

  Rabdare, revin cu informatii detaliate. :D

 3. adriana says:

  pe bune ca e timpul sa incep sa imi conduc masina! asta chiar suna a loc fain de vizitat!

 4. Diana says:

  Ce oferta faine au. Cred ca imi fac si eu liber cat de repede un weekend sa mai uit de aglomeratia de pe aici :)

 5. Ioana says:

  AM bifat si eu o vizita acolo :D Preturi ok, atmosfera super faina iar daca iti mai iei si 2-3 prietene, totul e de vis!

 6. Hapi says:

  E multa vreme de cand n-am mai ajuns in statiunea asta . Dar iubesc Bihorul, vegetatia si puzderia de ape termale din zona :)

Scrie un raspuns