Fii ploaia mea

June 24th, 2013 scris de Daniel M.

sAtrag complimente, echilibru și dragoste. Dacă mâine pornești întradevăr lupta cu tine, sunt un aliat în povestea asta? E vremea noastră azi. Eu m-am obișnuit ca oamenii să nu aibe grijă de mine,  tu te-ai obișnuit să mă asculți și să nu mă schimbi. Deloc.

Pot trece peste propriile limite iubind intens ce alții nu văd că există. Că tu exiști o văd fără să fie nevoie de prea multe imagini și scenarii. Simplu, din priviri.

Mi-a fost dor să fiu iubit într-un mod care nu alterează. Stări, ifose și răsfățări impuse. Pentru că eu exist. Pentru că merit. Mi-a fost dor de ploaie și priviri  intense printre fulgere turbate, ore târzii și nopți albe ce îmi aduc aminte de adoleșcență. Mi-a fost dor să-ți mângâi fiecare centimetru al pielii, neștiind dacă este pentru prima sau ultima oară. Mă gândesc la cești mari și cafea neagră, la picioare amorțite de greutatea mea și ochi uzi ce mă privesc într-un mod pe care nu îl identific.

Dacă loteria la care am jucat amândoi a trișat înseamnă că am fost singurii participanți. Că eu pentru tine sunt pionul care îți aduce libertatea și busola ce ține drumul drept pe cât posibil. Dacă tu și eu am mizat pe numere egale… Am să fac o mulțime de gesturi necugetate din dragoste, am să iubesc superficial orice altceva ce nu are legătură cu tine, am să mă complac în situații banale, dar voi refuza să accept să-mi coordoneze alții viața. Eu știu ce-mi doresc. Am învățat.

Îți spun că plouă sperând că este este ceea ce ne apropie. Îmi spui că ai geamurile larg deschise, o aștepți la fel cum eu aștept deja vu-ul. Dacă m-ai ținut de mână, ți-ai dat seama cum sunt, fără cuvinte și exemplificări. Fii ploaia mea.

rss

3 Comentarii la “Fii ploaia mea”

  1. Oana says:

    Superb ca intodeauna Dani. I love u! :)

  2. Liana says:

    La multi ani , Dani !

  3. Daniel M. says:

    Multumesc Liana, la multi ani si ingerasului tau :)

Scrie un raspuns