Am o primăvară nebună în suflet

September 22nd, 2013 scris de Daniel M.
Amazon Gutschein 2013Amazon Gutschein 2013

m

Mai știi nopțile în care ne certam pe ultimii sâmburi dint-un dovleac mare și roșiatic? Mi-ai șoptit că tu da. Că doar eu.  Eu te fac să-ți vibreze șira spinării de la atingeri. Ale mele și simple, intense și făcute cu drag. Până și în planurile individuale am învățat să te includ…

Mă uit tâmp la sticlele de pe noptieră. Îmi spui să le combin cu apa minerală, îți spun că doar cu pește se formează chimie între ele. De mine o să-ți spună că sunt un nebun, toți, dar uneori este prețul pe care îl plătesc atunci când sunt sincer. Dacă mă pierzi pe drum, nu este napărat vina ta. Nici măcar a noastră.  Îmi este dor de doruri multe, de schimbări pe care le acceptăm atât de greu, de optimism amestecat cu melancolie și ploaia ciudată sosită în prima lună a anului, de cuvinte regăsite pe buzele tuturor.  

Îmi este dor să țin un secret. Îmi este dor să învăț să descopăr lucruri pe care nu le știam despre tine. Învăț să fiu simplu și să-ți arăt ce îmi face bine. Dacă te-ai uitat în ochii mei ți-ai dat seama de ce am nevoie?

Am închis totul în spatele unor uși. Un cerc bizar, niște forme abstracte pictate în grabă și pânză moale pe care să-mi aștern culorile. Instinctual. Așa trebuie să gândești. Ce refuzi azi, mâine e posibil să nu mai ai. Ce iubești azi, mâine e posibil să iubească altă persoană.

Nu vreau să-mi spună nimeni cum să trăiesc. Nu vreau să-mi spună nimeni ce am voie să țin în brațe și ce nu, chiar dacă uneori duci o luptă cu tine. Urăsc să nu văd cu ochii deschiși. Urăsc să mă uit la tine și să-mi doresc doar eu.

Am o primăvară nebună în suflet. Îmi adun mintea limpede și îmi recunosc păcatul. Întodeauna am să fiu în lumea mea, în universul meu, în locul în care mă simt cu adevărat ocrotit și iubit. Tu? Îți dorești la fel de mult ca și mine?

De mâine ai ocazia să mă cunoști așa cum sunt cu adevărat. Azi îmi rezerv dreptul să fiu suspicos, iar tu ai timp să-ți asumi responsabilități. Lucuri bune, desigur.

Un comentariu la “Am o primăvară nebună în suflet”

  1. BoBO says:

    Wow…esti foarte talentat:)

Scrie un raspuns