Uităm să trăim…

October 23rd, 2013 scris de Daniel M.
Outdoor Smartphone binaere Optionen Mytoys Gutscheincode 2013Mirapodo Gutschein binaere Optionen 2013 Mytoys Gutschein

o

Zâmbesc tăcut printre pături colorate și încerc să-mi alung gândurile ce mă întorc întodeauna la tine. Am o foame nebună de alergat prin trecut, de răscolit totul într-un mod în care ne face bine la amândoi. Eu și tu. Noi, aceeaşi planetă populată de doi oameni.

Nu mi-am dat seama niciodată când a fost prea mult sau prea puțin, prea adânc sau prea superficial. Am avut întodeauna locul meu lângă tine. Cald, plin de sentimente pe care nimeni nu o să reușească să le definească exact prin cuvinte. 

Mă acoperi cu palme care vindecă și alungi nostalgia banală a zilei obositoare. Tu mi-ai învățat tratamentul în toamna asta abia începută, plină senzații ce amintesc de sărbătoare, boabe mari de struguri, căni pline cu must rece. Mi-am aruncat la timp orgoliul extrem și mi-am recunoscut păcatul. Tu ești păcatul pe care o să-l iubesc toată viața, dincolo de timp, spațiu sau atitudini.

Uneori oamenii mă amuză. Cultivăm sentimente din dorința de a avea pe cineva lângă noi. Uităm să trăim pentru noi și avem impresia că dacă oferim totul, primim ceea ce merităm. Nu există superficialitate când iubești, nu există iubire dacă nu ierți, nu există viitor când rămâi blocat în propriile temeri. Cine mă iubește îmi arată asta și face tot posibilul să știu că undeva, într-un anumit moment cheie, sunt elementul chimic perfect.  Pe cine iubesc eu poate nu. Ți-ai explorat săbiciunea vreodată? Că eu vreau să încerc. Să păstrezi un om aproape de tine, trebuie doar să îi arăți că există. Sunt stiluri bizare, sentimente bizare și căi de acceptare. Mințim, refuzăm, alungăm și cerem înapoi. Trăim egoist. Viața.

Sunt omul dependent de iubire, echilibru și zâmbete ce parcurg obstacole, eu sunt cel care oferă când nimeni nu o face. Mi-am pus în tine speranțele. Toate. Le-am închis în doi pumni mici, ai tăi.

Scrie un raspuns