Răspunsuri

January 14th, 2014 scris de Daniel M.
waeschetrockner test camcorder testkuechenmaschine test wasserkocher test

ffM-am trezit cu o mare durere de cap și cu un oarecum dezgust. Recunosc că dincolo de aspectul meu de copil bun, șade de multe ori un om mai puțin bun. Sunt momente în care toți trebuie să recunoaștem că nu suntem perfecți, că nu ne scapă bunătatea din noi la orice colț și că trăim în societate de cele mai multe ori după normele noaste. Uneori mă iubesc pentru îndrăzneala de a fi cine sunt, pentru că doar eu sunt singurul responsabil cu linsul rănilor, pentru că încep să mă cunosc atât de bine încât știu că undeva pe parcursul vieții am să găsesc răspunsuri pe care le caut.

Oamenii greșesc, te calcă în picioare cu prima ocazie ivită. Nu toți spun te iubesc-ul din inimă, pe ascuns mulți îți vor da lovituri doar ca să poată demonstra că au avut dreptate, dar foarte mulți nu știu că dragostea există când îl pui pe celălalt mai presus de tine, în cel mai altruist mod posibil.

De cele mai multe ori primim șanse. Șansa de a începe de la zero cu viața. Poate și spiritual ne naștem de o mie de ori în jungla asta turbată și agitată. Uităm să profităm de șansele ivite și dacă renaștem, avem impresia că totul este al nostru, că nu este necesară nici măcar o minimă revizuire.

Ceea ce eu iubesc altuia poate să-i repugne și asta ne face diferiți, dar niciodată nu îmi cere să fiu drept, să simt ca și tine, să înjur ca și tine, să mănânc ca și tine. Asta pentru că în interior regulile sunt personalizate și total altele. Trăim cu toţii sub acelaşi cer, respirăm același aer, dar avem lumi diferite.

Ne obișnuim să judecăm oamenii atât de ușor, să-i facem atât de mici și nesemnificativi, uitând faptul că ceea ce spui despre alții va spune mult și multe despre tine. Că este ca un bumerang pe care îl primești înapoi exact atunci când el și-a făcut rotația.

Nu. Nu ne putem schimba copilăria, trecutul și asta este o veste extrem de proastă. Dar viitorul este al nostru și oricând poți să îl schimbi, merită să lupți să conturezi în jurul tău o lume așa cum visezi.

Scrie un raspuns