Kiss me hard before you go

May 1st, 2014 scris de Daniel M.
online kredit vergleichen
sofortkredit waeschetrockner test online kredit
online kredite
sofortkredit kuechenmaschine test online kredit

IMG_20140501_171733

Astăzi am refuzat să fac ce face toată lumea… Mititei și grătare, fum și multă muzică proastă. Mi-am luat un prieten bun, am șters spițele la pensionara Gina și am pornit într-o călătorie în jurul lumii, atât de departe de tot ce mă înconjoară, atât de aproape de civilizație.

Eu încă mă minunez că reușesc să-mi trăiesc copilăria acum. Îmi caut permanent echilibrul și îl găsesc doar când mă înconjor cu lucruri pe care le consider perfecte, cu oameni pe care îi consider perfecți, cu brățări uitate pe mașina de spălat și ursuleți gumați înveliți în ciocolată. Urăsc să mă maturizez când eu abia acum învăț să trăiesc cu adevărat. Într-o zi o să mă recunoști, așteptând amândoi octombrie sau poate mult mai târziu. Dacă mă tratez cu indiferență asumată, acceptă-mă așa cum mă ofer. Simplu și complicat. Paradoxal?

Kiss me hard before you go spune piesa mea preferată. O cunoști și tu. Ți-am arătat asta întodeauna. Găsește doar calea spre mine. E acolo, dacă vrei, dacă poți.

În călătoriile mele spre capătul lumii întâlnesc oameni noi. Curioși și gata să te ajute la nevoie, zâmbitori când te întâlnesc prin noroiul din Marte, dornici să-ți spună bună ziua din toată inima. Așa este că sunt greu de găsit oameni pe Marte? Știam eu!

Am spus de nenumărate ori că iubesc oamenii. Că îmi plac la propriu, că îi admir, că îi vreau lângă mine întodeauna. Ziua de astăzi, muncitorească, o voi considera bună după ce în timp voi rememora zâmbind momentele ei. Alea în care scuip semințe de dovleac într-un mod în care nu mă vede nimeni aici sus pe Marte, alea în care îmi încord toți mușchii și număr în gând. 20 de secunde liniștite din viața mea. Cele mai intense. Să deschid ochii? Să mă ridic?

În fiecare zi am parte de mine. Îmi trăiesc zilnic toată viața, toate sărbătorile, aniversările și bucuriile. Am atât de puțin timp la dispoziție și nu vreau să-mi permit luxul să nu fiu fericit într-un mod ales de mine, simțit, motivat. Îmi place locul meu la fel de mult cum îmi place frământarea că dimineață nu am să mai pot să visez. Că dimineață vei uita să mă săruți și eu voi uita să  mă bucur de ceea ce primesc din interior. Întodeauna țin doi pumni strânși. Am pus acolo tot optimismul meu molipsitor pe care îl port în călătoriile mele. Mă liniștesc, mă calmez și mă pregătesc pentru un alt 1 mai muncitoresc. De mâine mă așteaptă o altă călătorie. Când nu sunt eu doare mai tare ca oricand. În fiecare zi am parte de una specială și ele sunt exact așa cum le simt. Profunde și ancorate. Ele mă vor ajuta când am să trăiesc cu adevărat.

Am să-ți las semne să găsești drumul. Am fost, am să fiu întodeauna acolo. În lumea mea.

2 Comentarii la “Kiss me hard before you go”

  1. Flo says:

    Recunosc ca sunt dependenta de tine. Ma uit zilnic in categoria in care gasesc postarile astea. Mutumesc Daniel pentru fiecare emoție pe care o primesc citind randurile tale. Ma bucur sa te cunosc si in viata reala si virtual.

Scrie un raspuns