Viata sanatoasa

August 26th, 2014 scris de Daniel M.

Despre sănătatea organismului am discutat de fiecare dată când am avut ocazia și mă bucur că în ultimii ani românii au început să pună mai mult preț pe calitatea vieții. Ăsta este un semn că ne interesează să trăim cât mai mult și poate că ce este mai important, cât mai sănătos.

Conform unor studii făcute cu aprixmativ doi ani în urmă, meseria de militar este cea mai stresantă în topul celor mai solicitante locuri de muncă, urmați de soferii de taxi, pompieri și jurnaliști. Asta înseamnă foarte mult stres, fie răspundere directă pentru alte vieți omenești, expunere publică sau chiar riscul șomajului.

Revenind la sănătate, prefer să lupt împotriva acestori factori negativi care afectează calitatea vieții. Stresul este unul dintre ei și este foarte important să reușim să găsim calea optimă spre o viață mai bună. De câțiva ani folosesc cu succes Resveratrol Calivita, este un produs excelent care are la bază un extract de struguri, ideal persoanelor supuse unui stres fizic sau mintel, fumătorilor și în general celor care vor să aibe o viață mai plină de energie.

Este de știut faptul că semințele de struguri stimulează activitatea vaselor sanguine și alături de coenzima Q10 pe care produsul o are în componență, conferă destul de multă energie celulelor, ideală pentru o bună funcționare. Dincolo de asta, Resveratrol reușește să protejeze perfect împotriva radicalilor liberi și procesul de îmbătrânire este cu mult încetinit.

În materie de alimentație, ne-am obisnuit cu cateva reguli simple pe care le stie toata lumea: mai puține dulciuri, mai puține grăsimi, ponderat la paine, liber la fructe și cât mai multe legume consumate în stare naturală.

Un campion al anti-imbatranirii este chiar uleiul din semințe de struguri. Inițial se fabrica doar în Italia și Franța, cu timpul a fost luat în vizor de către industria farmaceutică și a început să fie folosit la scară largă. Se pare că prima viță de vie a fost cultivată cu mai bine de 10,000 de ani în urmă, de atunci și până în prezent, oamenii au dezvoltat cultivarea ei la nivel de artă. Dacă revenim la uleiul din boabe de struguri, substanțele active din acest ulei actionează ca stimulent imunitar pe mai multe căi, este foarte bine să îl folosim mai ales în perioada rece a anului atunci când sistemul nostru imunitar este pus la încercare. Indiferent de alegerile voastre, vă doresc să aveți parte de o viață frumoasă și sănătoasă!

Scrie un raspuns