Emotie prin imagini

December 4th, 2014 scris de Daniel M.

Vorbeam zilele trecute despre fotografie și chiar mi-am făcut puțin timp să urmăresc activitatea unor fotografi din România. Mă bucur să văd multă creativitate și mai ales să constat că arta fotografică a cunoscut schimbări semnificative în ultimii ani.

Uite, dacă ne gândim de exemplu la o nuntă… este nevoie de foarte multă imaginație. Ședința foto este poate unul dintre cele mai importante momente în astfel de cazuri, imaginile imortalizate vor rămâne mereu ca o carte de vizită a sentimentelor curate și amintirile plăcute de la evenimentul în sine.

Desigur că sunt de luat în calcul foarte multe criterii atunci când vorbim despre fotografia de nuntă. În general miresele se gândesc exclusiv la rochie, machiaj, coafură. De cele mai multe ori fotograful este cel care vine cu sugestii si organizează ședințele foto în funcție de profilul mirilor și tematica evenimentului. Oare cum poți păstra cât mai mult vie amintirea unui astfel de moment din viața ta? Prin fotografie și mai ales prin fotografiile care redau cu exactitate povestea voastră de dragoste. În căutările mele am intrat pe site-ul www.constantinbutucstudio.ro și pot spune că am descoperit foarte multe povești de dragoste transpuse perfect în imagini. Constantin Butuc reușește să imortalizeze cele mai importante momente și fotografiile denotă gradul înalt de profesionalism cu care își face meseria. “Pasiunea noastra este sa prindem momentul, emotia si zambetul in ziua nuntii voastre. Atunci, ne vom apropia de voi cu discretie, pentru ca stim din experienta ca este cea mai buna cale de a filma cele mai importante momente la o nunta. Creativitatea, interesul si modestia ne caracterizeaza. ” – spune Constantin într-o descriere. Până la urmă cred că totul ține de comunicarea dintre personaje și fotograf. Este o muncă în echipă și asta pentru că fotograful trebuie să surprindă starea de spirit și magia momentelor. Fiecare detaliu este foarte important și vor crea clipe speciale atunci când vei viziona fotografiile realizate.  Nu trebuie să uităm că fiecare nuntă este unică în felul ei și fotograful trebuie  să surprindă perfect emoția nunții, fericirea mirilor și bucuria invitaților. Pasiune, creativitate, imaginație. Cred că astea sunt criterii pe care trebuie să le aibe orice fotograf care se respectă. Îl felicit pentru dăruire! Vouă vă doresc momente frumoase alături de cei dragi și la cât mai multe fotografii adunate pe parcursul unei vieți. De cele mai multe ori fotografiile sunt totul despre noi și redau aproape perfect emoția.

Scrie un raspuns