Experiente plăcute?

December 9th, 2014 scris de Daniel M.

Trăim într-o perioadă agitată și avem din ce în ce mai puțin timp de noi, alocăm foarte puțin timp propriilor nevoi și asta crează foarte multe frustrări.

M-am obișnuit în ultimii ani să am mai multă grijă de mine și implicit de ceea ce îmi doresc. Chiar dacă nu am timpul necesar pentru cumpărături, recunosc că am o mare satisfacție când fac cumpărături online și toamna asta pot spune că m-am răsfățat destul de mult din acest punct de vedere. Cel mai mult cumpăr imbracaminte online, asta pentru că magazinele de tip outlet au prețuri foarte bune. Practic foarte mulți comercianți vând stocurile rămase de la producători la prețuri mult mai mici, asta chiar înaintea lansării unei noi game. În Europa fenomenul centrelor de tip outlet este unul extrem de extins și a  devenit o obisnuință. În România piața este într-o continuă dezvoltare, din fericire avem de unde alege și mă bucur că ofertele sunt tot mai variate.

Desigur că există o întreagă psihologie a consumatorului și nu pot spune că asta mă dezavantajează. “Comercianții electronici” trebuie să își facă clienții mulțumiți, deci oarecum trebuie să-mi câștige încrederea. Am un raport foarte frumos cu Gia Store, despre asta probabil am să vă povestesc într-un articol viitor.

Recunosc că îmi plac magazinele online care au și un blog în care vorbesc despre produsele lor. Este mult mai plăcut să citesc informații despre un anumit produs, înainte să îl cumpăr. De cele mai multe ori cumpărăm în baza unor recenzii, mai ales dacă nu cunoaștem atât de bine respectivele produse. În orice caz, dependenții de cumpărături online (așa ca mine) aleg magazinele preferate în funcție de colaborările anterioare, modalitatea și rapiditatea cu care a fost onorată comanda și este primordială relația dintre comerciant și client. Într-un fel, pe banii mei vreau să fiu apreciat, respectat și cu siguranță mă voi întoarce acolo unde mi-a fost bine și am avut parte de respectul cuvenit.

În final trebuie să înțelegem că totul contează. De la web design-ul site-ului până la prețurile în sine. Îmi plac cei care implementează idei care sunt în favoarea clientului, asta aduce o creștere considerabilă a profitului. Un client muțumit este un client care revine și care va face întodeauna recomandări. Poate că sunt mai de modă veche, însă sunt criterii la care țin și pe care sper să le găsesc în relația cu cei de la care achiziționez diverse produse sau servicii.

Scrie un raspuns