GoPro alaturi de pasiunile tale

December 12th, 2014 scris de Daniel M.

Am foarte mulți prieteni care iubesc necondiționat sportul și în același timp adoră să imortalizeze cele mai frumoase imagini sau filme despre pasiunile lor.

Camerele video sport sunt ideale pentru împătimiții de sport și adrenalină. Dacă ne îndreptăm atenția spre GoPro, acestea oferă utilizatorului toată versatilitatea necesară și mai ales calitate. Totul este integrat într-un corp ultra compact și toate astea la o calitate HD! Recunosc că am fost impresionat de varietatea de modalități de atașare. Fie că o atașezi de casca moto, de capota masinii, trepied… O poți atașa de orice îți trece prin cap și oferă întodeauna un punct foarte bun de filmare.

Una dintre cele mai bune camere pe care le-am testat în ultima perioadă a fost Drift HD Ghost. Chiar dacă a fost primul model cu care Drift Innovation si-au făcut simțită prezența pe piață, pentru mine rămâne o cameră video de top. O baterie puternică de 1700 mAh, LCD incorporat și lentilă rotativă.

Partea cu adevărat impresionantă este că poți să o folosești și sub apă până la o adâncime de 3 metri și nu ai nevoie de protecții suplimentare. Dacă sunt amatori de scufundări, Drift are în gama de accesorii și o cască subacvatică ce oferă utilizatorului posibilitatea să folosească camera până la o adâncime de 60 de metri.

Am văzut utilizatori care au filmat în condiții în care alte camere video nu rezistă. În apă, sub apă, în praf, socuri, nisip si toate variantele posibile. Pro GO a făcut cu succes față la toate provocările posibile, demonstrând că este cu adevărat o cameră video care își merită pe deplin fiecare leu investit.

Advanced Drift Pure™ Audio Technology – aici vorbim deja despre inovație. Producătorul a dotat microfonul cu o tehnologie de modulare mecanică și practic aceste adaptări ajută la estomparea digitată a zgomotului provocat de vânt. Sunt foarte multe setări de sensibilitate și în caz de nevoie se poate atașa și un microfon extern. Toate astea pentru a reda clar fiecare sunet captat. Și ca să ne capteze atenția și mai mult, WI-FI a fost integrat cu succes, astfel comunică instantaneu cu telefoanele inteligente și producătorul are un as în mânecă, o aplicație mobilă care să facă utilizarea mult mai ușoară. Deci ne-am înțeles? Dacă nu ai răbdare până acasă, poți să distribui prietenilor voi imaginile capturate cu această cameră prin intermediul telefonului mobil. Slavă Domnului că avem internet peste tot!

Regret foarte mult că în anii de studenție nu am avut parte de tehnologia disponibilă astăzi. Cred că am făcut peste 300 de drumeții și am adunat foarte multe amintiri. Multe dintre ele sunt imortalizate prin fotografii clasice, pe hârtie. Sincer cu o astfel de cameră video parcă mă apucă dorul de colindat munții patriei.

Mă bucur că văd foarte mulți bicicliști care folosesc această cameră video. Filmulețele de pe Youtube sunt impresionante și parcă nu îți vine să crezi că sunt realizate de amatori care nu au foarte multe cunoștințe în domeniul acesta. Contează foarte mult să utilizezi produse de calitate, produse care dispun de tehnologie avansată care să te ajute să capturezi imagini la calitate impresionată!

Scrie un raspuns